Förkylningstider

Igår låg jag hela dagen i soffan och tänker definitivt ta en repris på det idag också. Förhoppningsvis är jag pigg till i morgon och kan hitta på något skoj. Det är bara skit på tv hela dagen vilket är konstigt, det är trots allt konståknings-em nu. Det är inte ens någon skidtävling, dåliga repriser eller en ok film. 

  
Om jag orkar hålla mig vaken så ska jag läsa ut boken, dryga 300 sidor kvar, så jag kan börja på en ny. Den senaste tiden har jag lyckats hitta böcker som inte är så jättebra dessvärre. Det kan också vara så att jag kanske inte är så himla motiverad att läsa också, ha ha ha.  

   
    
   
Obama har fått vara uppe i soffan hos mig och det har han verkligen tyckt om. Det är riktigt mysigt mellan varven men jag hoppas att han inte tar det som en vana nu bara. Vissa saker lär han sig mycket fortare än andra nämligen. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förkylningstider

  1. starkskör skriver:

    Haha, de är snabba på att ta som vana allt det de vet de inte normalt får göra 😀
    Krya på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s