Det finns inget dåligt väder

Jo då, det gör det definitivt. Visst kan det vara skönt med bitande kyla, härligt med knarret under skorna när man går och oerhört vackert med all snö. Om man bara slapp frysa så himla mycket så skulle det underlätta en del. Det spelar ingen roll vad jag har för kläder för fryser det gör jag ändå. Jag antar att det är brist på fett på min kropp, ha ha ha. 

  
Jag behöver sol, värme och semester. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s