15 Med Paolo

Jag har efter 40 år börjat uppskatta träningen. Men när det gäller träning så har jag definitivt ingen karaktär och det måste bli lite ändring på det. Som så många andra har jag otroligt svårt att ta mig ur bekvämlighetszonen. 

Det är så mycket lättare att slänga sig i soffan när man kommer hem från jobbet och bara slappa. För visst är det skönt att dra pläden runt sig och titta på tv, även om det är en repris som man redan sett flera gånger. 

Den som ska hjälpa mig med det här är Paolo Roberto och hans 15medpaolo. Han är en grym inspirationskälla och en stor förebild. 

   
    
    
 
Min förhoppning är att jag ska kunna få in Paolos träning redan på morgonen och på så sätt få in vanan att komma upp på morgonen. Allt handlar bara om att jag ska ta mig ur morgonens bekvämlighetszon. Nämligen den varma mysiga sängen och klockan som snoozas hela tiden. Idag ska jag se till att ställa min wake-up-light, eller vad den nu heter, och gå upp så fort den börjar lysa och plinga. 

I morgon kör vi, håll tummarna // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till 15 Med Paolo

  1. Akka76 (Ysta) skriver:

    Vi kör detta på jobbet också! Jag är så där bra på att få det gjort..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s