Julafton

Jag och dottern gick upp tidigt idag och drack kaffe, åt skinkmacka och kollade på Nyhetsmorgon. Det är så mysigt på morgonen när man är ledig och har tid att bara slappa. 

   
  I vanlig ordning så är Obama alltid med. Han finns där jag är eller där det kan tänkas erbjudas mat. 
   
    
   
Dottern fick för sig att fotodokumentera ALLT och det betyder att det förmodligen har tagits hundratals bilder på julgranskulor och klappar. Jag är som ett barn och går alltid och inspekterar alla paket som är till mig. På morgonen fick även jag ett paket att öppna och det var en rosa och en grön Ahlgrens bilar. Den vita fanns inte med i paketet så nu antar jag att det betyder att det snart dyker upp ett till paket. Jag önskar mig nämligen en vit xc70 👼👼👼 

   
   
Det här året blev det bara ett litet julbord med det gottaste. Eftersom vi ska bort i morgon på julmat så känns det som om det räcker så. Till kvällen blir det kallskuret och ostbricka och säkert en flaska champagne. 

 

    

  

 Jag tror att alla blev nöjda med sina julklappar. Mina är hur bra som helst 🙏🏻 

Vad fick ni för julklappar? 

God Jul // Fru Groda 

 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s