Känner mig duktig

  
Obama har redan somnat för natten, han är som ett litet barn. Jag är också riktigt trött idag så jag sällskapar honom så gärna, trots att klockan bara är 21. Jag lär somna innan Kommisarie Banks är slut och återigen missa vem som är mördaren. 

Idag har jag faktiskt sprungit 5 km på gymmet och det är bra gjort för att vara mig. I vanliga fall så är jag helt slut efter att ha sprungit några hundra meter men det går bättre och bättre. Jag har aldrig varit något stort fan av att gymma eller springa tidigare men de senaste åren så har det vänt lite. Nu siktar jag in mig på att greja milen under vintern. Lite skoj är det faktiskt ☺️

Jag beundrar dom som orkar springa mil efter mil och kan genomföra ett maraton. Fast det är inget för mig, skulle aldrig orka. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s