Hemma igen

Det här med hem ljuva hem är inte riktigt min melodi, jag är totalt tvärtom. Om jag fick bestämma och hade den möjligheten så skulle jag ständigt vara ute på resande fot. 

Alla fyra åkte hem från Thailand genomförkylda så flygresan var väl lite si så där. Jag låg och sov hela vägen hem nästan. Det var nästan tomt på planet hem så jag tog en fyra-stols-rad helt för mig själv. Maten åt jag knappt något av och frukosten var jag inte ens sugen på. Trots att jag sov så var det 11 långa timmar hem tycker jag. Landningen var inte heller speciellt kul för öronen. Förkyld och flyga är väl inte direkt att rekommendera för det gjorde riktigt ont i öronen. 

   
    
   
Stackars Obama var inte heller pigg och kry när vi hämtade upp honom på Helenas Hundhotell. Han brukar bli halt och gå ner ett par kilo då han leker hela tiden. Nu är inte hältan så farlig men han är ömfotad bak då trampdynorna inte är helt som dom ska. Sen har han gått ner lite för mycket och behöver verkligen ett bad och en borstning. När vi känner oss bättre, han och jag, så ska vi fixa ett ordentligt spa här hemma. Nu vill han mest ligga och sova, precis som jag. Jag orkade inte ens åka iväg för att ta min efterlängtade starka latte på fiket. 

Dagen har bestått av te, te, te och en massa tv-tittande. Om det överhuvudtaget blir någon mat så får det bli hemkörning. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s