Semester från semestern

Igår checkade vi in på ett nytt hotell igen, det sista för den här semestern. Visserligen bara för en natt innan vi åker tillbaka till Rico’s i Kata. Nu är det inte många dagar kvar innan det är dags att fara tillbaka till kalla Sverige. Tiden går alldeles för fort och jag vill helst bara missa flighten hem. 

   
    
    
    
    
    
    
    
 
Den här sviten på Radisson i Panwa är helt fantastisk. Utsikten är verkligen to die for. Stämningen på hotellet är tipp topp, så himla mysigt. Vi har åkt förbi här så många gånger och jag har tänkt att vi måste boka här vid tillfälle. Från tanke till handling är inte min starka sida tyvärr, inte ens då det gäller hotell. Numera ligger hotellet på min Komma-Tillbaka-Lista. 

Nu får det bli en kopp kaffe och lite läsning innan roomservice dyker upp med frukosten. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s