Khao Lak 

JW Marriott var verkligen ett kanonhotell och ligger numera på min komma-tillbaka-lista. 

   
    
 
Frukosten var riktigt bra och hade allt man behöver för att bli nöjd. Den enda nackdelen var att själva matsalen låg ihop med rummet som maten fanns i. Det blev ett sånt stök och en hög ljudnivå. 

När vi gick därifrån så upptäckte vi att dom hade en no-kids-zon. Morgonen efter satte vi oss där och det var så ljuvligt tyst och skönt. 

   
    
    
    
   
Dagen tillbringades på stranden där det fläktade skönt. Då det är mycket tunna moln så blir det aldrig så hett och det passar mig utmärkt. Jag tycker det blir så varmt och stekande när det är blå himmel, gassande sol och helt vindstilla. 

  
Middagen tog vi inne på Lucky Seafood, en bekants, tidigare restaurang. Den ligger i Bang Niang, mellan JW Marriott och Khao Lak. Nu är det Jonny som driver restaurangen och det kommer gå jättebra för honom tror jag. Jag gillar verkligen den gatan som Lucky ligger på. Det finns ett par hotell där som finns på min bucketlist dessutom, bla La Flora. Dessutom ligger det en hel del restauranger och barer längs gatan som verkar nice. 

   
    
Innan vi åkte ner till Phuket igen så åkte vi upp och sa hej till Stefan, Luckys förra ägare, och hans fru. Det är alltid trevligt att träffa på dom. I somras när jag satt på mitt vanliga lunchställe, Vallmofröt i Hagsätra, så sprang jag på dom där. Världen är bra liten ibland, ha ha ha. 

Vi kollade också till syrrans hus så det stod kvar. 

   
    
   
// Fru Groda – med lite dålig uppkoppling 

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s