JW Marriott Khao Lak

På väg upp till Khao Lak hade jag och Amanda ställt in oss på att ta en fika på A Cup Of Joy. Det är ett fräscht café en liten bit norr om Sarasin Bridge, Phuket. Ungefär en halvtimme från Khao Lak så det är ett toppenställe att stanna till på. Nu visade det sig att dom hade stängt igår, oturligt nog. Det får bli en take-away kaffe i morgon när vi åker tillbaka till Phuket. 

   
    
 
Vi har poolaccess till våra rum och det är toppen på det här hotellet. Kanalen utanför går längs alla byggnader på hotellet, det sägs att det är en av de längsta poolerna här i Asien. I wing 1 och 2 så är det väldigt lummigt runt altanerna vilket är riktigt mysigt. Fast jag ska nog försöka boka wing 3 eller 4 nästa gång ändå för där kom man direkt ner i poolen från altanen. Det borde dessutom betyda att det blir mindre myggor, ha ha ha. 

   
    
    
    
 
Vi åt middag på en av restaurangerna på hotellet och det var bra mat. Mycket pasta och pizza på menyn. Som på den italienska restaurangen på Merlin så tog jag gnocchi med gorgonzola och avslutade med Limoncello. 

   
 
På väg tillbaka till rummet så gick vi in på Quan Spa och tittade. Det såg mysigt ut och väldigt trevligt att dom hade öppet till den här oasen även efter att spa’t stängt. 

Amanda försvann efter vägen och det visade sig att stjärnhimlen och stranden lockade mer än att sova. Hon hade laddat ner någon cool stjärn-app som heter Star View. 

   
 
Snart är det dags för frukost men jag smög in på den altanen som har bäst wi-fi av våra rum. Jag drog tydligen nitlotten och har uselt wi-fi på rummet och altanen. I bästa fall funkar det när man sitter på kanten till poolen och dinglar med benen. 

// Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till JW Marriott Khao Lak

  1. Anna skriver:

    Helt underbara bilder i detta inlägg!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s