Off Road

   
    
Efter frukosten blev det en timme eller så vid poolen på Merlin Beach Resort. Två nätter här räckte ganska bra tycker jag även om hotellet var bra. Nu var det väldigt lite folk, grymt skönt, så man slapp mycket av det typiska Blue Village. Inte för att jag tycker något dåligt med konceptet, samma gäller Sunwing Resort, för det är helt och hållet klockrent när man åker med yngre barn. Men skrik och trängsel är inte min grej riktigt. 
Idag tog jag bort tejp och plåster på ena sidan av handen och det har läkt väldigt fint. Imorgon åker det stora bort också. Det har ändå suttit i en och en halv vecka nu så det borde se fint ut. Jag kan inte röra handen och fingrarna som jag vill men det borde ge med sig snart hoppas jag. 

  
På väg tillbaka till Kata från Tri Trang så tänkte jag ta en genväg för att slippa köra genom Patong. Enligt Google maps och en bekant så skulle det finnas en grusväg även om den inte skulle vara den bästa. Redan efter 100 meter så började den se risig ut och hade stora hål och stenar i vägen. Så småningom var det svårt att undvika alla gropar men jag tänkte att det blir bättre uppe i backen. Väl där så blev beslutet enkelt, bara att vända och åka tillbaka. Med en annan bil skulle det säkert gå men inte med denna pärla. Jag är oerhört tacksam för att jag slapp backa tillbaka. Jag ska däremot ta reda på den rätta vägen om nu inte detta var det. Då får det bli moppe eller en jeep för att inte slå sönder underredet på bilen. 

Natti natti // Fru Groda

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s