Merlin Beach

Igår åt jag den hittills godaste maten på semestern. Det var riktigt länge sen jag åt något så gott. 

   
   
Vi valde den italienska restaurangen La Gondola här på hotellet. Konstigt nog var vi helt själva här, de flesta valde BBQ-buffén. 

  
Till förrätt tog jag en Antipasto och allt var så otroligt gott. Dom som känner mig vet att det här bara är sååå jag. Jag fullkomligt älskar sånt här. 

  
Varmrätten var gnocchi med champinjoner och gorgonzola. Det som är mysko är att jag verkligen hatar gorgonzola i mat men det här var så gott. Jag ska försöka memorera receptet och göra det här hemma sen. 

  
Desserten var god men inte så mycket mer, regnbågsglass. Något jag saknade var några droppar med sås eller färska bär. Jag skulle gärna vilja ha lite Limoncello till kaffet men det hade dom tyvärr inte. Vilket är lite konstigt då det ändå är en schysst italiensk restaurang. 

Ikväll ska vi äntligen få träffa Siva igen och äta på hans nya ställe i Kalim, @home. 

Nu är det dags att gå till frukosten // Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s