Poolhäng

I morse blev det slapp på rummet, frukost på altanen och poolhäng fram till lunch. 

  
Det är så himla skönt att öppna upp mot poolen och sen bara ligga kvar i sängen och ta det lugnt. Eftersom vi skulle till ett annat hotell idag så blev det poolhäng hemma på Ricos. Solen visade sig inte så jättemycket idag men det är varmt och härligt. Ett par rum bortanför oss så bor det ett par som vi nästan alltid träffar på här nere. Nu visade det sig att dom dessutom köpt hus någonstans norrut, mot Laos. 

  
På väg mot Tri Trang så stannade vi till i Karon och åt lunch. När jag parkerat bilen och låst så stod servitörena på rad och ville att vi skulle komma till just deras restaurang, ha ha ha. Det var bara att snabbt välja ut en restaurang och gå dit. Den lilla silvriga bilen vid stranden är vår pärla de kommande veckorna. 

   
    
    
   
Nu har vi kommit till Merlin Beach i Tri Trang. Det är ganska så stort, ett Blue Village, tre poolområden, flertalet restauranger och ett hyfsat café. Det började regna när vi checkat in men vi tog en cappuccino-frappe på fiket och gick sen vidare till swim-up baren. 

Under eftermiddagen så fick vi dessutom se Lisa och Camerons vigsel på stranden. Även om vi inte har en blekaste om vilka det är så är alla bröllop sååå fina. Det är mycket britter här på hotellet, skönt att slippa alla ryssar faktiskt. 

Nu är det läge att duscha och äta middag // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s