Big Buddha

En plats som jag aldrig tröttnar på är Buddha. Det spelar ingen roll om man är där 1 gång i månaden för det förändras hela tiden. Nu är det dryga året sen jag var där sist och det var full fart med ombyggnaden. På väg till bilen så såg vi ritningar på hur det skulle bli när det väl är färdigt. Dom har alltså en plan men frågan är hur många gånger dom hinner ändra i ritningen innan de är klara. OM dom blir färdiga. 

   
    
    


Den här gången blev jag åter välsignad av munkarna så jag har förmodligen inte varit allt för hemsk. Kan ju vara så att munken slog mig så hårt i huvudet och kastade extra mycket vatten på mig för att jag hade många synder att förlåta. 

// Fru Groda

 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s