Äntligen här igen

Efter en nattflight utan någon direkt sömn så har vi nu äntligen börjat komma i kapp med sömnen. Grabbarna tog taxi till hotellet och jag och dottern hämtade ut hyrbilen. Då det var dryga året sen jag körde här nere så tog jag det lugnt på väg ner till Kata från flygplatsen. Väl där nere så visade det sig att grabbarna nästan nyss blev avsläppta av chauffören. Då jag vet hur snabbt just den mannen kör så måste jag ha kommit in i körningen fort den här gången. Jo då, jag lovar, jag kör lugnt och försiktigt och är väl medveten om vad som händer runtomkring i trafiken. 

   
 
Pärlan står parkerad på samma plats som alla andra gånger tror jag. Dessutom står den gröna bussen kvar som ett bra riktmärke, ha ha ha. 40 baht vill dom ha varje gång jag parkerar och det verkar inte ha någon betydelse om den stått där flera dagar. Det visar sig om dom ändrar sig under de kommande tre veckorna. 

   
    
 
Vi bor på Rico’s Bungalows i Kata och trivs bra där. Det är ett litet men familjärt hotell med underbar personal och många återkommande gäster. Just nu bor det en familj här som vi känner sedan tidigare härifrån. Dessvärre åker dom vidare i morgon. 

Igår på kvällen var vi och åt med dom på Café Opera som ligger runt hörnet. Väldigt roligt att träffa alla kända ansikten där och extra roligt att träffa bebisen Angelo. Då alla var så trötta blev det en tidig sänggång. Jag somnade nog innan jag la huvudet på kudden. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s