Det kunde ha gått illa

I helgen så var vi till Ikea och köpte ett nytt vitrinskåp och tv-bänk. De gamla sakerna skänkte vi bort till bättre behövande. Alla dom här köp/sälj/bortskänkes på Facebook som finns, är helt fantastiska. I vintras så sålde vi en hel del saker som låg och skräpade i förråden. 

   
   
Igår var jag över till mitt ex och lånade en slagborr så vi kunde förankra skåpet i väggen. Hans kissekatt Pysen börjar bli så himla kelig och gosig och LITE smått tjock. Enligt husse är han bara lite fluffig, ha ha ha. Pysen gillade inte mig tidigare tror jag, för jag gick alltid därifrån med rivmärken på armarna. Nu spinner han och är så mysig och gillar även när jag tar upp honom i famnen. 

   
 Vad jag vet så har jag aldrig förankrat ett skåp tidigare men det här behövdes verkligen. Det beror antagligen på de tunga glasdörrarna och att skåpet inte är så djupt. När jag monterade skåpet och kände på det så stod det riktigt stabilt. Det var inget som tydde på att det skulle kunna rasa. 

MEN av någon anledning så föll skåpet. Bara så där, helläskigt var det. Vi satt i soffan, på varsin sida, och höll på med annat, då vi såg hur skåpet började välta. Sakta sakta sakta så vi hann reagera båda två att det höll på att rasa ner. Tänk om inte vi satt där just då. Det hade verkligen kunnat gått illa, tur att vi inte satt i glashyllorna och haft i alla vinglas. 

Nu är det i alla fall förankrat ordentligt, med två beslag, i väggen. 

  
Det som återstår nu är att fixa inredningen och ordna till sladdarna. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s