Underbara ledighet

När man jobbar inom vården och inte har en fast anställning så är allt väldigt osäkert. Jobbsituationen kan förändras väldigt fort. Jag har haft det bra och kunnat arbeta heltid i stort sett ända sen jag började. Nu är det dock en ordentlig svacka på jobbet så jag är tacksam för varenda dag jag får jobba. Idag behövdes jag inte så jag får hitta på något annat skoj. 

Ska man vara riktigt ärlig så behövs jag verkligen på mitt arbete men allting i den här världen handlar om pengar tyvärr. Nu får nämligen mina kära arbetskollegor jobba häcken av sig, stressa så in i helskotta och i slutet av dagen känna att dom inte gjort tillräckligt. 

Det finns såklart många fördelar med att vara timmis också. Ibland är det skönt att vara ledig så här mitt i veckan utan att ha det inplanerat. 

Idag är en sådan dag och min kropp har länge längtat efter att få vara ledig. 

   
    
 Dagen börjas i soffan med Nyhetsmorgon, gofrukost, mysfilten och en tidning. 

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s