Ledig dag

Idag har jag varit ledig från jobbet så det blev en långledig helg. Det gör väldigt mycket att vara ledig fredag och måndag. 

   

Jag och en kollega åkte till fiket i Älvsjö efter att upptäckt att Cafe Nytorps Bakficka var stängt på måndagar. Det var helt ok i Älvsjö också men absolut inte lika mysigt. Senare slog det mig att vi kunde ha åkt till Smörgåsboden i Stuvsta för det var väldigt länge sen jag var där. Det måste ha vart i höstas någongång. 

   

 

Efter fikat åkte vi en sväng till Farsta och kollade lite. Jag använder aldrig klocka men den här skulle jag definitivt kunna tänka mig. Det var en härlig färg nu till sommaren, perfekt när man börjar få lite färg på den annars vinterbleka kroppen. Sen är det något med mig och hattar. Jag älskar att prova hattar, fula, snygga, stora, konstiga, färgglada men jag köper aldrig någon. Det är ju inne med hatt nu igen så jag kanske ska ta och köpa mig en till sommaren. 

   

   

Då klockan blev så mycket så tog vi en sväng förbi nyöppnade Babas i Högdalen. Dom hade ett ganska litet utbud än så länge men gott var det. Fast jag tycker att deras andra ställe är mycket mysigare då det är så litet och familjärt. Vi får se vad som händer framöver med den här större restaurangen. Det kanske blir lika mysigt där också tillslut. 

   

 

Vi passade på att titta in i den nya secondhandbutiken också. Självklart fanns det massor med saker jag ville ha men jag köpte bara en bok och fyra espressomuggar. 30 kronor, ett bra fynd tycker jag. 

Nu blir det hockey // Fru Groda 

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s