Frukost på Grand

I morse var jag, äldsta dottern, min syster och systerdotter på Cadierbaren, Grand Hotell, och åt frukost. Vi firade våra födelsedagar som var i oktober och nu i april. Som vanligt blev jag alldeles för mätt och borde ha skippat den sista bullen.    

   

Jag fullkomligt älskar deras frukost och tröttnar aldrig på den. Nästa gång ska jag strunta i Cadierfrukosten, som jag nästan alltid tar, och ta en kontinental och amerikanska pannkakor istället. 

   

   

Dessutom är det en gudomlig utsikt över slottet och gamla stan. 

   

       

På Sergels Torg hade det samlats en hel del människor som skulle vandra med i 1:a-majtåget. Var det inte bara en massa politiska demonstrationståg förut? Nu kändes det som det var något annat också men jag är helt oinsatt i detta så jag kan ha riktigt fel. 

   

     

Sen gick jag och dottern till Åhléns City och tittade på deras ombyggda inredningsvåning, eller vad man kan kalla den. Riktigt trevligt att gå runt där faktiskt och det fanns en hel del som gärna skulle ha fått följt med hem. I mitten fanns en liten restaurang där det var otroligt mysigt. Jag tror den heter Sally Voltaire & Systrar. Priserna var lite höga men det såg grymt gott ut. Det såg ut att vara generöst tilltagna portioner dessutom. 

Ha en fin hockeykväll // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s