I morgon är en ny dag

I morgon ska jag se till att bli bättre på det mesta.

Jag ska börja stiga upp när klockan ringer. Varför finns det egentligen snooze för? Man blir då definitivt inte piggare av att snooza. Bara förbannad ett par extra gånger då klockan ringer.

När det gäller träningen så ska jag verkligen köra mer hårt. Beach 2015 är i sikte, trots detta kyliga aprilväder. För att i stort sett aldrig tränat tidigare så tycker jag att jag är superduktig redan nu. Jag har ett gymkort, går mina powerwalks och har grejat att jogga i 4 km.

Listor!!! Varför är jag så dålig på att skriva upp saker och planera mer på papper? Jag har alltid haft allt i huvudet tidigare men nu glömmer jag mer och mer. Min hjärna raderar omgående bort alla tråkiga saker som måste göras. Gör saker på en gång Tess, hur svårt ska det vara.

Vattna blommorna. Jag märker ju att dom behöver vatten men så tänker jag att jag tar det sen. Sen kan bli i morgon, nästa dag eller när blommorna verkligen är halvdöda. Jag älskar att pyssla med blommor och växter men när det kommer till vattningen så raseras allt.

Skärpa till mig med bloggen. Jag har blivit värdelös på att underhålla den. Jo då, jag har sagt det förr men NU ska jag definitivt skärpa mig.

Idag står massor med saker på agendan och jag hoppas innerligen att jag betar av alla dessa saker nu.

Önska mig Lycka Till // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till I morgon är en ny dag

  1. Tant Otto skriver:

    Lycka till Fru groda!
    Du klarar allt du föresatt dig ska du se!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s