Helvetesveckan Dag 5

Det var en tröttsam dag igår då jag sov väldigt lite under natten. Dagen gick ut på att hålla igång och vila effektivt. Dessutom var det totalförbud på sociala medier men jag fuskade lite och satt ett tag bara.

Jag struntade i min powerwalk på morgonen och satt och njöt av en god frukost istället. Jag hade ju bakat frallor.

Att hålla igång på jobbet var inga problem för det var så himla mycket att göra.

Sen blev det gymmet innan middagen. Det blev Pulled Pork vilket är så himla gott. Jag unnade mig också några chips, ostbågar och lite dipp. Sen somnade jag gott innan jag ens lagt över mig täcket. Jag vaknade någon gång under natten av att det var varmt om ryggen. Som vanligt när jag är trött så glömmer jag stänga av värmemadrassen.

När det gäller sömn så är den viktig och jag hoppar gärna över den här dagen om jag gör om denna vecka.

Idag tänker jag fuska lite när det gäller tv. Jag vill se konståkningen och Nyhetsmorgon.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s