Helvetesveckan Dag 4

Tema – Att ta sig ur bekvämlighetszonen

Dagen bestod av att ta itu med saker man skjutit upp under veckan. Jag betade av några saker åtminstone på min lista jag skrivit. Dag 4 har totalt förbud för sociala medier men jag fuskade faktiskt lite. Jag tittade lite på Facebook och Instagram i kanske 20 minuter så det var inte så farligt ändå.

Annars försökte jag förbereda mig på att dygna, vara vaken natten mellan torsdag och fredag. Även där fuskade jag och somnade ett par timmar på soffan. Problemet var nog mest att jag inte var helt motiverad för det. Jag var inte speciellt trött egentligen men motivationen försvann under torsdagskvällen. När klockan blev 01 så kändes filt och kudde alldeles för mysigt och lockande så det blev ett lätt val.

Jag valde att vara kvar i min bekvämlighetszon helt enkelt.

Jag hade satt klockan på 04 och när den började pipa så kändes det som jag nyss somnat. Jag låg kvar en timme till och ville sova vidare men det var omöjligt. Det var säkert lika bra för jag är hur trött som helst just nu. Klockan 05 började ju trots allt en ny dag så det var lika bra att sätta fart.

Nu har jag bakat frukostbröd till familjen när dom vaknar och pinkat hunden på gården. Powerwalken struntar jag i nu på morgonen, vilket är helt ok.

Trevlig fredag // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Helvetesveckan Dag 4

 1. Tant Otto skriver:

  oj ..måste nog köpa den där boken snart för att se vad det går ut på egentligen, Ingår att dygna eller skriver man själv sina listor?
  Dygna låter inte kul…varför trötta ut sig så i onödan?
  Min största utmaning vore att gå och lägga mig tidigt varje kväll och somna.

  Gilla

 2. iashemlis skriver:

  Boken har jag läst nu o vissa saker har han ju en jäkla poäng med… inte allt dock. Har inte förstått varför man skall vara vaken hela natten. Men på måndag kör jag igång min helvetesvecka. ☺

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s