Helvetesveckan Dag 3

Den här dagens tema är Tidsplanering.

Jag kan ärligt säga att det inte är min starka sida. Helst gör jag saker när jag känner för det och inte för att jag måste. Det medför tyvärr att jag glömmer mycket och inte prioriterar de trista sakerna. Ett toppenexempel är när det gäller att vattna blommorna. Jag ser att dom är törstiga men missar dom ändå i flera dagar innan jag tillslut dränker dom.

Idag har jag gjort mitt bästa att skriva en sorts planering men det blev inte riktigt så det skulle vara. Jag har åtminstone skrivit upp en massa som jag måste göra framöver. Dom sakerna ska sedan planeras in i kalendern och avsättas tid för. Det ska göras en dagplanering, veckoplanering, månadsplanering och en årsplanering. Eftersom det blir lite sömn i morgon så har jag avsatt tid till detta då.

Det har varit en ganska svår dag faktiskt. Säkert svårt att förstå för dom som har ett liv efter sin kalender.

Jag tog en powerwalk på 30 minuter i morse och 40 minuter på kvällen. Sen blev det en mängd med trappor under dagen.

I morse så såg jag och Obama ett rådjur och hörde en massa fågelkvitter. Jag har märkt att jag lyssnar och tar in saker på ett helt annat sätt nu.

På morgonen så har jag fortfarande svårt att vara utan Nyhetsmorgon men annars går det bra utan att titta på tv. Dessvärre så missar jag konståknings-em som visas nu och det är jag väldigt ledsenöver. Jag har sett fram mot det i ett halvårs tid så lite illa vald vecka till denna Helvetesvecka.

Tre dagar har jag klarat mig utan att äta godis eller något fikabröd. Jag är inte ens sugen men vanan säger mig att jag borde ta en bulle till kaffet på morgonen och kvällen.

Nu ska jag snabbt kolla sociala medier innan jag störtar i säng.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Helvetesveckan Dag 3

  1. Tant Otto skriver:

    Bra kämpat..och tack för att du påminde mig om att vattna blommorna.

    Gilla

  2. fornojsampappa skriver:

    Jag läste flera inlägg och såg bara ”helhetsveckan”. Helhet? undrade jag och läste mer ingående utan att fatta nåt. Sedan såg jag att det stod ”helvetesveckan”. Har du själv utformat den?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s