Helvetesveckan Dag 2

Den här tisdagen var lite smått jobbig faktiskt. Jag somnade gott klockan 22 igår men vaknade vid 01 och behövde gå på toaletten. Det är något som nästan aldrig händer annars. Sen vid 02.30 så vaknade jag av att Obama står över mig i sängen och morrar ut genom fönstret. Vi tog en snabb pink ute på gården och gick och la oss igen. När klockan ringde 05 så hade jag definitivt ingen lust att stiga upp men 10 minuter senare så stod jag i duschen.

Sen blev det en grötfrukost med ägg och nypressad juice. Kaffe fick jag i mig en stor kopp också som var välbehövligt.

Innan jobbet tog jag en powerwalk med Obama på 30 minuter.

Dagens tema var Modus och Fokus.

Jag trodde det skulle bli den enklaste dagen av alla men det var så himla jobbigt psykiskt. Det är riktigt svårt att hålla 100% fokus på allt man gör. I vanliga fall kan jag stänga ute det mesta men det här var tufft. Att jag var så himla trött kan säkert ha en stor orsak till dålig fokus idag.

Väl hemma gjorde jag hamburgare, så gott. Efter maten blev det gymmet i 50 minuter och nu är orken nästan borta och jag vill bara sova.

Nu blir det en sväng med vovven innan jag kryper ner bland de härliga kuddarna.

Sov Gott // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s