Vi kör en liten utlottning

Nytt år, nya möjligheter.

Nu var det väldigt länge sedan jag hade en utlottning så jag tycker det är på tiden nu.

För att vara med i utlottningen vill jag att du ger mig ditt bästa hotelltips.
Det kan vara ett speciellt hotell, kanske favoritrummet, bästa hotellbaren, skönaste sängarna, bästa läget eller helt enkelt ditt favorithotell.

Maila, frokengroda@gmail.com, eller kommentera men kom ihåg kontaktuppgifter.

Jag lottar ut ett överraskningspaket, värt ca 300 kronor.

Sista dag att tävla på är den 25 januari.

Lycka till // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till Vi kör en liten utlottning

 1. madonnan skriver:

  Vad synd att jag sällan bor på hotell i Sverige… Nåja, måste ändå berätta om mitt drömhotell, pga läget och alla fina skönhetsprodukter som ingick, tyst och precis vid stranden, är hotellet vid Hermosa Beach i Los Angeles där vi bodde i somras, Grandview Inn. Inget lyxhotell, men så mysigt! 🙂

  http://madonnans.wordpress.com/2014/08/09/grandview-inn-ett-bra-litet-hotell-vid-hermosa-beach/

  Gilla

 2. Kristina skriver:

  Vildmarkshotellet Kolmården Norrköping.Bekvämt och tryggt avstånd från den riktiga vildmarken.

  Gilla

 3. Pingback: Vinn ett överraskningspaket! | Alla Tävlingar

 4. Helena Eklund skriver:

  Bästa hotellfrukosten finns på Scandic Nord i Norrköping! Det är sjukt prisvärt och de har ALLT! Te och kaffe i mängder, färsk frukt och massa mer!

  STOR KRAM!
  hella.eklund@hotmail.com

  Gilla

 5. Liie skriver:

  Jag vet inte om min förra kommentar kom fram i och med att jag var tvungen att logga in på mitt WordPresskonto som jag aldrig använder för att kunna kommentera, fick skapa nytt lösen och sen hamnade jag på min wordpressblogg, så jag försöker igen, radera en om det kommit två.

  Jag älskar Nordic Light i Stockholm. Har bott i två rum, Standard som var.. ja.. standard, och Superior (http://www.nordiclighthotel.se/superior/) som var helt fantastiskt! Två stycken 120 cm sängar ihoptryckta till en och en avslappnande vacker ljusgavel. Modernt och stilrent med helkaklat badrum, och dusch och badkar separat från varandra. Nu var det några år sedan jag var där men det fanns en kräm för värkande fötter också, otroligt skönt efter en dag på stan + konsert på kvällen. Åh, nu blir jag sugen på att åka dit igen!

  Gilla

 6. Anna skriver:

  Frukostbuffé med avslutande spabad på Clarion hotell sign. Ett minne jag inte glömmer

  Gilla

 7. Gunilla Egelstad skriver:

  Tylösand!
  Bästa SPA och mat – dessutom underbar personal och sen på kvällen kan Per Gessle vara där..
  Klart man i detta hotell är kär!

  Gilla

 8. Jens skriver:

  Hotell Tango i Val Thorens. Ett hotell ”mitt i backen” som man kan börja/avsluta åka direkt utanför entrén – så man slipper allt bärande av tung skidutrustning 🙂

  Gilla

 9. Eva skriver:

  Jag vill rekommendera Hotell Bröndums i Danmark, inte för deras höga standard, men för maten och en fantastisk frukostbuffé, allt är på topp.

  Gilla

 10. Maria P skriver:

  Elite hotell i Luleå! Lugna, fräscha och tysta rum och bäst av allt, till frukost kan man göra egna våfflor!

  Gilla

 11. Ulla skriver:

  Sergel Plaza Stockholm. Centralt, men tyst och fint på rummen. Fantastisk frukostbuffé och lunch utöver det vanliga. Dessutom trevlig och uppmärksam personal. Jag kände mig som en VIP

  Gilla

 12. Sophie Michelle Persson skriver:

  Jag älskade Tree Hotel i Harads! ( treehotel.se ) Vi fick möjlighet att välja vilket ”rum” (designad liten stuga) vi ville sova i, och fick möjlighet att kika in i de flesta. Mina favoriter är ”The Cube” och ”The Bird’s Nest” och ”The UFO”, men vi valde att sova i ”The Blue Cone” eftersom jag hade feber den gången och inte orkade klättra upp och ned för stegar varje gång vi skulle ut från rummet. =)

  Utsikten var fantastisk (och då menar jag verkligen fantastisk!) och maten var supergod! Det kändes väldigt hemtrevligt och gemytligt och personalen var hur trevliga som helst. De ringde på kvällen till rummet för att tipsa om att det var norrsken ute om vi ville se, och de var verkligen service-minded. Supermodellen Kate Moss sov på Tree Hotel när hon besökte Sverige förra året, så det finns en liten chans att få se kändisar också… 😉

  Hursomhelst, vi var jättenöjda! Skulle gärna åka dit igen! =)

  Gilla

 13. Helena i Uppsala skriver:

  Vi hamnade i samma taxi från Jerusalem till Amman. Han var schweizare, jobbade på Röda korset och brukade vandra i alperna. Jag hade just avslutat en månads arkeologisk utgrävning. Vi ville båda till Petra, den rosa ökenstaden. I Amman tog vi lokalbussen och delade den i fem timmar med stadiga matronor med levande kycklingar hängande upp-och-ner, solrosfrötuggande och -spottande män och gråtande barn. Vi spanade längs vägen efter billigt boende och blev till sist ensamma kvar till slutstationen: ingången till Petra och Guest House. Vanligtvis är Guest House enklare boenden vid arkeologiskt intressanta platser men i Petra är det rena lyxhotellet. Det var säkert jättedyrt!?
  Hotelldirektören(?) erbjöd oss rum. Jag var i det tysta mycket tveksam till att dela rum med en främling så vi tvekade båda, tvekade och tvekade. Han sänkte priset, fortsatte att sänka, till sist till en spottstyver inklusive middag. Restaurangen hade en grottvägg i den rosa, välkända sandstenen.
  Det var i början av augusti och lågsäsong på grund av värmen. Hotellet behövde gäster och vi fick ett par lyxiga nätter efter ansträngande vandringar i solen.

  Gilla

 14. Milla skriver:

  Det hotellet som är mest speciellt ich häftigt är hotell gästis i Varberg. Det är unikt, man får välja böcker i deras olika hotellpaket och det ingår mycket. Perfekt helt enkelt

  Gilla

 15. Jenny Nilsson skriver:

  Inget slår Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg. Här kan man verkligen snacka om avkoppling och lyx.

  Gilla

 16. Helena Ahnberg skriver:

  Detta minihotell är ett litet paradis. Gå in på deras sida och titta själva. De har bara två rum, som båda är ljuvligt inredda. Spa finns i gammalt uthus på gården, men inuti är det supermysigt och modernt. Behandlingar finns. Maten är underbar och man blir rejält ompysslad. Deras afternoon tea är oslagbart. Ett riktigt smultronställe i Söderköping. http://www.lillauppang.se

  Gilla

 17. emelie skriver:

  Hej ! 🙂

  Jag har inget bästa hotellet eller bästa platsen. Men enligt mig bästa tipset. Jag har jobbat inom service i stor del av mitt liv och jag vet hur krävande det kan vara, hur mycket skit och pina man får ta emot av kunder men alltid måste le. Så mitt tips, för att göra någon främlings dag till något bättre är att skriva en fin lapp och lämna på rummet, till personen som sedan kommer och städar. Något i stil: Du gör ett bra jobb, ha ett fantastiskt liv. Eller, du är värdefull, tack för service 🙂

  Ha det toppen.

  Gilla

 18. anluk skriver:

  Gothia towers i Göteborg har allt. Underbara rum, suverän personal (allt från reception, bar, restaurang o städet). Perfekt läge. Gudomlig frukost o sist men inte minst räkmackorna på heaven23.
  Hoppas på turen hillevianna@hotmail.com

  Gilla

 19. Annika Nilsson skriver:

  Clarion hotell Sign i centrala Stockholm! Vi fick ett familjerum med karaktär! Sånt gillar vi! Det var trekantigt och superfräscht! Stort och ljust, med roliga vinklar! Härligt att få bo så centralt! Lätt att ta sig till hotellet för att tex bara lämna några shoppingkassar eller gå på toa, för att sedan bege sig ut på stan igen! Suverän personal, som verkligen månar om dig som gäst!

  Gilla

 20. Linn Andersson skriver:

  Mitt bästa hotellupplevelse var när jag och familjen bodde på Globenhotellet under melodifestivalen. Det fanns karaoke att sjunga och vinna priser, kändisar minglad med oss, det var barnvänligt, god frukost, bra utbud på glutenfritt och så vidare det var kul det.

  Gilla

 21. Johanna Levison skriver:

  Hotell riesen i Stockholm är så himla bra . Bästa läget i gamla stan en liten bit till söder och Kungsträdgården alltså bästa läget helt enkelt 👍. Ni kommer få en underbar vistelse om ni bokar där 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s