Fixardag

I morse vaknade jag redan klockan sex, relativt pigg och utvilad. Jag insåg sen att det dessutom var tvättdag idag. Så klockan 7 var det bara till att göra lite nytta.

IMG_8949.JPG
Obama hade visst också sovit gott för han var riktigt hoppig och lekfull på pinkrundan. Han tycker det är så skönt att det är lite svalare ute. Jag är dock inte lika glad att sommaren tvärt tog slut.

IMG_8950.JPG
Det är tur att vi har nära till en så gott som dygnet-runt-öppet affär i närheten. Framförallt när jag missat att köpa tvättmedel. Som vanligt på Matdax så hamnade det lite annat nödvändigt i påsen också. Den här gången blev det ett par blommor och lite fikabröd.

IMG_8951.JPG
Om vädret tillåter ska jag försöka få lite ordning på dom här blommorna. De växer lite som de själva vill och jag har inte riktigt koll på vad som är ogräs, ha ha ha.

IMG_8954.JPG

IMG_8955.JPG
Igår målade vi om ett furuskåp som vi har i sovrummet. Det delar av rummet så att det blir ett kontor också. I brist på rum så får man göra det bästa av situationen. Idag ska vi fortsätta med innerdörrarna.

// Fru Groda – Redan helt slut

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s