Vart tog solen vägen

När jag är ledig så vill jag verkligen ha fint väder. Hur tråkigt är det inte med regn och rusk på sommaren. Nu säger dom dessutom att det ska bli regnigt och kallt i midsommar, skoj. Vi lämnar stan det här året och far till Rättvik. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas att hinna träffa lite bekanta där uppe som jag inte träffat på länge.

20140617-082440-30280193.jpg
Just nu ligger jag i soffan och kollar på Nyhetsmorgon och underbara Mikael Sandström. Snart kommer det handla om syltning och saftning och hur man gör en riktigt god lemonad. Jag ska titta färdigt på det och sen ta en promenad med Obama.

20140617-082828-30508621.jpg
Han är jättetrött och visar inga tecken på att vilja ut ännu. Inte ens när jag är uppe och pysslar i köket. Han höjer knappt ögonbrynet 😴 Det är bara jag och äldsta dottern som är pigga och alerta. Hon är på väg till jobbet snart, skönt att hon har något att göra i sommar.

20140617-083238-30758750.jpg

20140617-083239-30759535.jpg
Jag har passat på att städa lite under vardagsrumsbordet nu på morgonen. Det är väldigt fint med glasbord men man ser ju dessvärre all skit man samlar på dig där under. Snart måste jag hitta en ny plats för min gurkplanta också. Den har verkligen växt till sig.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s