Mer bögar tack

I torsdags och fredags stod jag på Nordiska Trädgårdar och hjälpte min bror i hans monter.

20140322-070504.jpg

20140322-070552.jpg

20140322-070744.jpg
Båda dagarna var det otroligt mycket folk som ville köpa knölar och växter. Jag har lärt mig jättemycket och behöver inte längre hänvisa alla frågor till min bror.

20140322-071142.jpg
Jag är tacksam att jag är van att äta på stående fot, en macka på språng liksom. Idag ska jag försöka komma ihåg att ta med kaffe för köerna till mat- och fikaställena är enorma. Nu är det dessutom helg så det lär vara vassa armbågar som krävs här på mässan.

20140322-071602.jpg
Det här var en av de trevligaste kunderna faktiskt. Jag bara älskade hans hårfärg, som var äkta dessutom, och när jag sa det till honom så var det många som höll med. Roligt att göra någon glad 😉

Det jag har kommit fram till de här dagarna är att det verkligen finns olika kategorier av människor.

Oftast är det kvinnor över ca 45 år som är sura, oartiga och har mungiporna ner hela tiden. Väldigt sällan såg jag dom le överhuvudtaget. När de talar med sina gubbar så lägger dom fram allt på det sättet att hon får rätt och han fel. De är inte alltid så glada på sina män. Det är helt klart de tråkigaste kunderna. Le lite mer, är mitt tips till dessa.

En annan kategori är dom vänliga, trevliga och mjuka personerna. Det är den yngre generationen, främst tjejer mellan 20-30 år. Killarna är likadana när de är själva MEN när de kommer tillsammans med sin fru eller flickvän så är de helt annorlunda. Då kan de inte ta några egna initiativ alls, håller sig i bakgrunden, tar inte ögonkontakt med andra och ser ganska osäkra ut.

Min favorit är bögarna. De är verkligen helt underbara, tummen upp. De klär sig fräscht, visar en stor hänsyn till folk runtomkring, frågar och lyssnar och är intresserade av allt, är oerhört artiga, ler mycket, pratar positivt till sin partner, charmiga och får det att lysa runtom dem.

20140322-074216.jpg
Vi hade en väldigt bra arbetsfördelning igår. Wania skötte kassan, min bror tog hand om uppackning och problem och jag flirtade med kunderna. Vi sålde som ogräs så vi får köra samma taktik i helgen.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s