Slapp lördag

Det har varit en väldigt slapp och kravlös lördag. Jag struntade i att sätta något larm så jag gick inte upp förrän strax efter 10. Efter en promenad med Obama så blev det frukost, eller vad man nu kan kalla det för när klockan är lunchdags. Det blev ägg, citronvatten, kaffe och Paulúns supergröt. Gröten var god men lite annorlunda i konsistens.

20140125-201742.jpg
Det blev senare en dusch, fixade räkningarna och vinterstudion på SVT. Vi hittade sen en bra film att slötitta på, Crazy, stupid, love. Väldigt bra var den så den rekommenderas varmt. Direkt efter det så bytte vi kanal och kollade på She’s all that. Gullig och rar film som är väldigt förutsägbar.

20140125-202457.jpg

20140125-202510.jpg
Nu har mannen gått till grannen så jag myser själv här hemma med Obama och kollar på Morden i Midsomer.

I morgon ska jag till fina Anamaria och fixa mina fransar. Det behövs verkligen så det ska bli så skönt. Vad som händer resten av dagen det har jag ingen aning om. Det skulle vara skönt att bara titta på film och slöa, precis dom idag. Eller kanske ta en tur till klubben innan lunch.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s