Nytt år

Tiden går så otroligt fort, julhelgen bara försvann. Jag har dessutom jobbat alla klämdagar så det har inte varit någon längre ledighet direkt.

Igår, på nyårsafton, så var det väldigt lugnt här hemma. Vi har inte ungdomarna det här nyåret så det blev bara jag, maken och Obama.

Maken låg dessutom i huvudvärk hela dagen och gick inte upp förrän middagen. Jag ägnade dagen åt film, läsa, fika, handla och födelsedagsvovven som fyllde 4 år. När jag var bort till Bea på eftermiddagen så var jag definitivt inte ensam. Jag tror halva söder om söder skulle inhandla sin nyårssupé, bland annat Anders Lundin 😉

Då jag inte visste om maken ville ha middag så blev det svårt att välja mat. Jag hade ingen lust att engagera mig för mycket om det bara var jag som skulle äta.

Förrätt – Hummer, skirat smör, aioli och bröd
Varmrätt – Ryggbiff, kantarellsås och potatisgratäng
Dessert – Chokladpudding med grädde

Efter middagen satt vi och kollade på cirkus Maximum på tv och tog det allmänt lugnt fram till tolvslaget. Jag och Obama satt i sängen och tittade på alla fyrverkerier. Det som han tycker bäst om är när de viner till och åker uppåt, själva smällen bryr han sig väldigt lite om. Efter fem minuter tröttnade han och gick och la sig istället.

Idag blir en lugn dag med lite promenader med hunden, häng i soffan, fika och göra ingenting.

Gott Nytt År

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s