Deprimerande

Igår var jag lite yrslig under dagen och det var länge sen nu. Vid middagen kändes allt helkonstigt, yr och såg dubbelt mellan varven. Det slutade med att jag svimmade lite senare, så onödigt en fredagskväll då man bara vill ligga i soffan och mysa.

20130810-091711.jpg

20130810-091720.jpg
Jag lyckades skära mig på ett glas och blod har en förmåga att rinna överallt. I såret på benet pillade jag ut en stor glasbit, annars var det mest skråmor.

20130810-092051.jpg

20130810-092059.jpg
Nu är såren tejpade och ser pyttiga ut. Det på benet har blödit hela natten och nu på morgonen såg jag att det droppat på golvet från sängen till damernas. Ska se till att dom tejpar om det och sen klippa mitt band så jag kan gå hem.

20130810-093103.jpg
Nålen är äntligen borta. Det är nog det jobbigaste med att vara inlagd, den är alltid i vägen och gör ont.

20130810-093403.jpg
Det har inte varit någon trängsel här heller så en egen svit har jag fått njuta av. Läkarna har varit superbra och sköterskorna helt underbara. Dom har varit väldigt pratglada och vi har verkligen talat om det mesta. Jag tycker om när personalen är avslappnade och personliga, det blir så mycket lättare att glömma sina egna bekymmer för ett tag.

20130810-093912.jpg
Min utsikt var väl si så där den här gången men det gör detsamma. Jag kommer ihåg en gång som jag hade helikopterplattan utanför fönstret och det hände alltid saker då. Det måste vara länge sen för jag kommer inte ihåg vad jag var här för då.

Nu väntar jag på skjuts hem så jag kan förbereda mig för kvällens äventyr. Vi ska med goda vänner till Sundbyholms Slott och titta på Gyllene Tider.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Deprimerande

 1. Tant Otto skriver:

  Åh nej fy vad du slagit dig ..hoppas att du mår bättre idag så du orkar se Gyllene tider..

  Gilla

 2. HEMIMAMMA skriver:

  Jag har inte bloggvandrat på många månader Fröken Groda så jag blir alldeles förskräckt!

  Vad har hänt dig? varför svimmar du och varför verkar du vara inlagd på sjukhus??

  *oroliga hemikramar” ♥

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s