Måste få ordning på min sömn

Så länge jag kan minnas så har jag haft en massa problem med sömnen. Nu somnar jag gott på kvällarna men har sånt problem att komma upp på morgonen. Jag vet inte vad som är värst egentligen, att inte somna eller att vara morgontrött.

Hur lär man kroppen att den faktiskt ska vara pigg och alert när klockan ringer?

Igår somnade jag innan 23 och vaknade sen vid 2 och kunde inte somna om.

20130804-065513.jpg
Vid 4 gav jag upp och fixade lite kaffe och la mig i soffan och läste DN. Jag sparade det bästa till senare idag, DN Söndag och en mejlkonversation i Kultur mellan Jonas Gardell och Jonas Hilton.

20130804-070029.jpg
Dessutom sorterade jag lite tvätt och vattnade blommorna. Otroligt tråkiga saker som jag gärna glömmer bort att göra, ha ha ha.

20130804-070301.jpg

20130804-070335.jpg

20130804-070349.jpg

20130804-070402.jpg

20130804-070417.jpg
Det mest konstiga idag, hittills, är att Obama var pigg tidigt. Han var väldigt lekfull och hade en enorm energi när vi gick ut vid 5.30. Han är i vanliga fall lika morgontrött som sin matte. Nu har han hoppat upp till husse i sängen och somnat om.

Nu är frågan, vad ska man hitta på idag?

På återseende // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Måste få ordning på min sömn

  1. madonnan skriver:

    Men fy så jobbigt att sova så lite.. Idag har jag också sovit ett par timmar för lite och då susar det i huvudet… Har du någon insomningstablett att ta till när du vaknar sådär? Någon enstaka gång kan det vara bra, för jag tror att kroppen måste få vila ordentligt emellanåt… Fast jag vet att inte alla vill ta en tablett, inte jag heller, men ibland orkar jag bara inte med dagarna när sömnen gått förlorad i perioder.

    Kram på dig och ha en fin dag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s