Negativ energi

I tisdags skrev jag om en händelse på Facebook vilket resulterade i en massa onödig negativ energi. Jag var enligt en person snudd på rasistisk bara för att jag skrev afrikan om en människa istället för att skriva väldigt mörkhyad.

Det viktigaste i hela inlägget var att upplysa folk i min omgivning att jag sett den här mannen stå och onanera offentligt där det springer barn. Det var ett signalement på en person som nu råkade vara svart. Jag hade gjort samma sak om personen varit vit.

Tillslut blev jag trött på diskussionen och sa: Fasen nu kan vi väl släppa det här för vi kommer ingen vart. Då var jag helt plötsligt aggressiv och svor. När blev fasen ett aggressivt svärord?

För mig är det obegripligt att haka upp sig på ursprunget på personen än att tycka att hans beteende är fel.

Nu kör vi bara på positiv energi // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s