Nya fransar

20130305-222234.jpg

20130305-222312.jpg
Nu på kvällen var jag till finaste Anamaria och förlängde mina ögonfransar, 13 mm blev det den här gången. Om det är någon som vill ha kontaktuppgifter till henne så maila till mig så hör jag av mig omgående. Hon är oerhört trevlig, billig och gör ett fantastiskt arbete. Jag blir alltid jättenöjd med resultatet.

I morgon ska jag dessutom till Narkoskliniken och fixa mina tänder, äntligen. Jag har haft ont så länge nu och gråtit alldeles för ofta över smärtan. Härom veckan fick mannen nog och bokade in en akuttid samma dag. Söndergråten, av panik inte smärta, plockade jag upp väninnan som följde med som stöd. Det gick trots allt bra men jag var tvungen att bryta efter ett tag och boka in narkos istället. Så i morgon är det dags och jag ser fram mot det, helt sjukt. Jag har inte fått panik, gråtattacker, ångest, svettningar, blivit akut sjuk eller ett allmänt vrak den senaste tiden. Tro det eller inte men jag är faktiskt taggad, för första gången i mitt liv, att få göra ordning tänderna. Räddningen är narkos men det kostar en bra slant även denna gång, 17000:-. Väl värt varenda krona dock.

Nu ska jag sova // Fru Goda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nya fransar

  1. fornojsampappa skriver:

    Hur gick det med behandlingen av tänderna?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s