Önskar jag hade…..

……en stor och härlig korg med en massa olika frukter.

Jag sitter på jobbet och känner ett otroligt sug efter frukt och bär just nu. Det enda jag har är lite vindruvor men det tänkte jag ta till frukost i morgon innan jag åker hem. Mina mellanmål är slut och jag är inne på min fjärde mugg med te nu på kvällen.

20130219-203951.jpg

20130219-204002.jpg
Häromdagen stod rensning av förrådet på agendan, såååå himla skoj. För att vara ännu mer positiv så kan jag säga att det är ett förråd kvar att sortera i. Till sommaren blir det garanterat ett besök till någon loppis för att sälja iväg så mycket som möjligt. Inte ens Obama tyckte det var roligt att röja runt. Han låg mest och vaktade dörren ut till trappuppgången så ingen kunde komma in, ha ha ha.

20130219-204522.jpg
Nästa helg så tror jag att jag ska göra den här choklad- och marängglassen. Den ser riktigt god ut och inte allt för svår att göra hoppas jag.

Dags för en mugg te till tror jag // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Önskar jag hade…..

  1. anki51 skriver:

    Åh sånt där att röja i förråd behöver vi med.Någon gång i framtiden så 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s