Öroninflammation

Lilla Obama har fått sig en släng av öroninflammation, stackaren. Han går och skakar på huvudet och kliar lite mellan varven. De senaste dagarna har han fått örondroppar så det börjar bli mycket bättre. Idag var han duktig och tog dropparna utan att bråka. Annars har han försökt med det mesta för att slippa, lillplutten.

20130217-131548.jpg
När vi kommer tillbaka från semestern ska han få göra en hälsoundersökning så vi ser att han inte har något annat fel också. Det räcker gott med öronen, ögonen och höften tycker jag. Tur att han är en pigg och tålig vovve.

Jag måste välja mellan pest eller kolera under semestern dessvärre. Antingen riskera migrän flera gånger i veckan eller riskera en ordentlig tandvärk. Vilken skit att båda sakerna kommer samtidigt men det är inte så mycket att göra åt. Som det ser ut nu så väljer jag faktiskt att fixa tänderna innan vi sticker för en blottande tandrot är nog ingen höjdare på semestern. Dom hade ingen narkostid förrän om tre veckor så jag hoppas att den provisoriska lagningen håller så länge. Huvudet får jag väl stå ut med tills vi kommer hem, det handlar ju trots allt om riktigt mycket pengar.

Nu ska här fixas med tvätten då jag har tvättstuga klockan 16.

Ha det gott // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Öroninflammation

  1. Marie Jörhorn skriver:

    Öroninfektioner kan tyvärr bli riktiga följetonger, jag hade det återkommande på min schäfertik.
    För mig funkade det med att använda öronrens ngn gång per månad och när öronen torkat upp beströa dem med Pevarylpulver, Pevarylpulvret är egentligen mot fotsvamp, det var ett tips jag fick och det funkade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s