Äntligen har den kommit

Sen jag kom hem från jobbet i morse så har det varit full fart. Om man bara har sovit fyra timmar under sitt 24-timmarsskift så är man ganska så mör dagen som följer.

Vi har bland annat varit till Ikea och köpt några Billybokhyllor, en tv-bänk och stora glasvaser till mina vin-och champagnekorkar.

Väl hemma så blev det lite stök och fix för att förbereda ankomsten för den nya, gigantiska, soffan. En underbar soffa med lågt ryggstöd, härliga kuddar, ett par nackstöd, underbart sittdjup och lagom stor för säkert 7-8 personer. Tanken är att Obama inte ska få ligga i den då vi ser, nattetid får han väl göra som han vill. Nu verkar han tycka att hans egen säng bredvid soffan är ganska så mysig så han kanske inte ens vill mysa i soffan….

Samtidigt i all röra så kom min kära syster med man och fikade. De fick med sig en burk med godsaker till de vuxna barnen hemma.

Innan det var dags för fotbollen så åkte jag över till andra sidan av stan för att lämna lite saker till ungdomarna som de glömde här. När jag kom hem hade mannen fixat lite tilltugg och champagne till matchen, som vi dessvärre förlorade.

Nu blir det sängen och minst 10 timmars sömn för i morgon blir det en tuff dag med bokhyllebygge och rensning här hemma.

Sov gott // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s