Överraskningspaket

Nu är det dags igen för en rolig utlottning här hos mig.

Jag har lagt ner ett flertal saker i ett paket som väntar på att få skickas iväg.

Då det är ett överraskningspaket så kan jag självfallet inte berätta om innehållet men värdet är ca 400:-

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar och berätta varför just du är värd detta fantastiska paket. Givetvis går det bra att maila också, frokengroda@gmail.com

Jag drar en lycklig vinnare den 20 februari.

Ett stort LYCKA TILL // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

39 kommentarer till Överraskningspaket

 1. anki51 skriver:

  Vilken rolig grej 🙂
  Ja varför jag är värd detta paket…
  Har snart i 1 år kämpat mot den elaka cancern,kämpar fortfarande och älskar att få överraskningar som muntrar upp mej 🙂
  Kram

  Gilla

  • nathalie windahl skriver:

   Jag satt och försökte klura ut något bra att skriva om varför jag förtjänar detta. Sen såg jag din kommentar och insåg att jag inte alls förtjänar detta så mycket som du, så just det blev min kommentar! Håller tummarna för dig i både tävlingen och i livet!

   Gilla

 2. Solbritt skriver:

  Vad kul, jag älskar överraskningar. Eftersom vi slutat ge julklappar och presenter har jag aldrig någon chans att få något kul, så nu hoppas jag att turen är med mig.

  Gilla

 3. Frida Bergner skriver:

  Här vill jag vara med. 😀
  Älskar överraskningar. Så överaska mig 🙂

  Gilla

 4. bitte skriver:

  För att jag älskar att få presenter och överraskningar. Jag blir så nyfiken av att läsa vad det innehåller att det kliar i hela händerna på mig=)

  Gilla

 5. Johanna Gustafsson skriver:

  Åh så spännande!
  Jag skulle nog rots nyfikenheten ge presenten till min vännina som har det tufft i livet just nu och dessutom genomgår en mycket jobig graviditet. Skulle vara extra kul att sätta ett leende på hennes läppar just nu!

  /Johanna G

  Gilla

 6. Ing-Marie skriver:

  Förgyll en föräldrarledig fyrbarnsmammas vardag 🙂

  Gilla

 7. Christine Carlström skriver:

  Spännande. Jag älskar överraskningar. Höggravid och slut i kroppen så behöver jag piggas upp lite så jag får extra krafter inför den kommande förlossningen.

  Gilla

 8. miadfernando skriver:

  Vad kul med en utlottning! Gillar överraskningar!

  Gilla

 9. Anonym skriver:

  Sänd mig en smula glädje i vardagen, så kan jag säkert göra detsamma med innehållet i detta paket.

  Gilla

 10. Anita Söllwander skriver:

  För att jag den 23 februari fyller år och tror inte att jag någon present får, så därför vill jag detta vinna så att jag en överraskning får finna

  Gilla

 11. Gabriella Ekdahl skriver:

  Hejsan! Va spännande med ett hemligt paket! riktigt rolig ide! jag skulle väldigt gärna vilja vinna, jag fyller 24 år den 19e februari så detta vore ju helt perfekt! Skulle också behöva lite uppmuntran efter mycket problem med ekonomi och boende, håller just nu på att flytta och hoppas att allt blir lite lättare! Jag ska se till att det blir lättare :).
  Tack för en bra blogg!
  kram! /Bella

  Gilla

 12. imsy skriver:

  Du är så gullig! Hälsa mannen!

  Gilla

 13. Carina Gerdin skriver:

  Hej!
  Såklart jag vill vara med 🙂 Paket är bland det roligaste att både få & ge, jag är den som hellre ger bort paket, små överraskningar när folk minst anar det….därför vore det kul att få ett paket som bara är till mig.
  Kram Carina

  Gilla

 14. charlotta hellström skriver:

  Hej!
  Vilken underbar tävling, överraskningar som är så kul. Jag tycker jag är värd att vinna för att vända trenden på det nya året 2013, för jag kan inte komma på ett enda år som startat med mer negativ energi än detta. 2 trasiga bilar, öroninflammationer hos barnen, gubben varslad och en hutlöst hög strömräkning……….Nej jag skulle verkligen behöva piggas upp.
  Kramar Lotta

  Gilla

 15. lisette skriver:

  vilken spännande tävling!
  jag skulle vilja vinna för att jag köper sällan något till mig själv och som tvåbarnsmor tycker jag att jag förtjänar något uppiggande! =) dessutom är jag en riktigt nyfiken person så redan nu är jag spänd på vad det kan vara!

  Gilla

 16. Petra Christensen skriver:

  Spännande & hejdlöst kul,
  nu är jag likt ett barn när det är jul,
  som nybliven mamma går allt till lille Frej,
  men vad blir över till stackars mej,
  en liten överraskning i lådan efter en lång promenad,
  skulle göra mig så innerligt lycklig & glad!

  Gilla

 17. Linnea skriver:

  Jag älskar överraskningar och brukar därför alltid överraska mina vänner med presenter, fika mm. Men jag får själv inte så ofta överraskningar tillbaka, lite synd eftersom överraskningar är något jag tycker om! Och även fast jag älskar att överraska andra så är det ju minst lika kul att själv bli överraskad!

  Gilla

 18. Kristiina skriver:

  Med en stundande tjejkväll för tre generationer vore denna överraskning toppen!
  Vi ska umgås och ladda knoppen och kroppen!
  Delad glädje är dubbelglädje sägs det,
  önskar och hoppas att dela det bästa med mamma och dotter med!

  Gilla

 19. Kristina Gustafsson skriver:

  Eftersom jag fyller år den 20 februari då ni drar vinnaren så vore det hur kul som helst att få en överraskning som skulle göra tillvaron lite roligare, och som man kan leva på det ett bra tag!

  Gilla

 20. Christina frisberg skriver:

  ja, egentligen kvalificerar jag mig inte bättre än någon annan här för att vinna överasknings paketet, men man kan ju alltid försöka!! jag är medelålders men är fortfarande löjligt/barnligt förtjust i presenter/paket både att få ge och att få själv, blir bara så lycklig, och är glad i flera dagar åt något jag fått. så nu håller jag både tummar och tår för en vinst!!! pst! vad är det????? hihihi

  Gilla

 21. smulgubben skriver:

  Jag vill gärna vinna och ge paketet till min mamma. Hon lider precis som jag av en obotlig genetisk sjukdom men hon är mycket sämre. Men jag vet att hon skulle bli glad och glömma sina smärtor för en stund om hon fick en överraskning:-)

  Gilla

 22. Annika Nilsson skriver:

  ÅH, jag vill vara med! Jag älskar att göra små paket och ge bort till folk som minst anar det! Så kanske delar jag upp denna överraskning till någon mer! Det känns jätte spännande!

  Gilla

 23. mayajones skriver:

  Jag vill vinna då jag älskar överaskningar och älskar att överaska andra. Tycker det är så spännande och blir fnittrig då överaskningar kommer. Känner mig i behov av denna fnittrighet då jag ska ta ett stort steg i mitt liv och flytta från Australien tillbaka till Sverige om bara några dagar och jag är mer nervös än fnittrig.

  Gilla

 24. Ullan skriver:

  Jag är så fantastiskt tråkig och trist, men en påse med överraskningar skulle liva upp – javisst.
  Spännande att se vad som kan vara i. Så jag försöker le lite grann och hoppas att lyckan står mig bi 😉

  Gilla

 25. Maria skriver:

  Vad spännande! Är hemma och föräldraledig med mina barn. Jättemysigt, men inte så överraskande. Skulle behöva lite spänning i mitt liv nu. Kanske inte bästa motiveringen, men jag är så grymt nyfiken på vad som finns i paketet 🙂
  Mvh Maria

  Gilla

 26. Eva skriver:

  Vilken spännande tävling!! Jag tycker jag är värd en överraskning eftersom jag varit förkyld i en vecka och idag är första dagen som jag känner mig något så när pigg! Kramkram!!

  Gilla

 27. Maje skriver:

  Sjuk sjuk sjuk…Blir så less..
  Vill vara frisk och pigg
  Vill springa till brevlådan och hitta något roligt bland all
  trist reklam och alla ändå tristare räkningar
  Så i min brevlåda finns det alltid plats för något roligt 🙂

  Gilla

 28. Cina skriver:

  Jag 50 år fyller skulle så glader bliva över denna överaskningspresent bliva

  Gilla

 29. nathalie windahl skriver:

  Jag förtjänar inte detta paket mer än Anki51 som högre upp har skrivit att hon kämpar mot cancer! Det är HON som ska ha detta paket!

  Gilla

 30. Ms Sixten skriver:

  Är ju så roligt med överraskningar så jag är gärna med =).

  Gilla

 31. Magnus skriver:

  En överraskning till min fru,
  som behöver uppmuntras i detta nu!
  Lite lyx i vardagen med stänk av spänning!
  Passar henne perfekt, har jag en känning.
  Att överraska är inte min starka sida,
  så hoppas på hjälp från din härliga sida!
  Tack!

  Gilla

 32. Efter att drabbats av utmattningsdepression har jag börjat jobba igen efter 4 år, en underbar känsla att få en andra chans.

  Gilla

 33. Charlotte Håkansson skriver:

  Jag har ingen sån anledning som alla andra. Utan jag skulle mest bara bli glad om min brevlåda fylldes av ett fint paket istället för med tråkiga räkningar.

  Gilla

 34. Matilda skriver:

  I min mammalediga vardag upplever jag inte så mycket spänning och flärd.
  Därför tycker jag att jag en rolig överraskning i brevlådan är värd! 🙂

  Kram Matilda

  Gilla

 35. stina liffner skriver:

  vill gärna vinna men tycker att anki51 är än mer värdig vinnare 😀

  Gilla

 36. Jennie skriver:

  Tycker oxå att Anki51 ska vinna..
  Kämpar man mot så tufft motstånd tycker jag man förtjänar
  en glad överraskning lite då och då.. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s