Khao Lak

I två härliga dagar har vi varit i Khao Lak. Vi hade först bara bokat en natt på The Sands men vi trivdes så bra med hotellet så det blev ytterligare en natt.

20121220-081920.jpg

20121220-082454.jpg
Vi bor i en juniorsvit som har poolaccess och det är guld värt faktiskt. Det är så skönt att kunna gå upp morgonen och ta ett snabbt dopp till kaffet. Oftast är dom här poolerna lugna och rofyllda då det sällan är barn som bor i dom här accessrummen.

De andra poolerna är lagom stora och det verkar som om det inte är någon större trängsel bland solstolarna.

Igår låg vi vid poolen på förmiddagen men det blev så himla varmt tillslut. Luften stod helt stilla och bada hela tiden går inte, då torkar man ut totalt i kroppen. Vi flyttade ner till gräsmattan vid stranden istället för där fläktade det mycket skönare. Mannen tog massage och jag låg bara och njöt av havets brus.

Jag tog en kort promenad på stranden också och det visade sig att det inte var alltför långt till Blue Village. Vi bodde där några dagar i våras, ett helt ok hotell. Det är perfekt om man har barn och ungdomar som vill ha lite aktiviteter på dagarna.

Första kvällen här så kom våra fina grannar hemifrån hit och gjorde oss sällskap över en drink och mat uppe i stan. Så kul att träffa folk hemifrån här nere, ha ha ha.

Snart dags för frukost // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s