MÅSTE föra över lite bilder

Jag har bara lagt ut bilder från min iphone och dom blir ju inte så värst bra. Så fort vi kommer tillbaka till Kata så åker det ut bilder från den ordentliga kameran.

Idag blev blev det en snabb frukost på Dewa här i Nai Yang och sen vidare ner till stranden. En helt underbar strand som jag varmt rekommenderar. Vi köpte med oss lite picknick från hotellets Butter & Bread och mackorna var gudomliga. I morgon blir det en timme vid poolen innan vi checkar ut är min tanke. Vi måste ju prova poolen trots allt. Hotellet i sig är helt ok om man vill ha avskildhet och då är dom här villorna perfekta. Jag personligen lägger nog till lite pengar och lyxar till med en villa på Indigo Pearl istället. För några dagar så är det här toppen men under en längre tid så skulle jag få spel. Det gäller Nai Yang överlag faktiskt. Ska ni äta här på Nai Yang så är favoriten Baan Ra Tree nere på stranden. Dom har underbart god mat och väldigt bra priser. Personalen är dessutom glada och har alltid ett leende på läpparna. Det är mysigt att sitta vid ett bord och känna den lena sanden mellan tårna medan man avnjuter en god middag.

20121208-213951.jpg20121208-214150.jpg20121208-214208.jpg20121208-214225.jpg20121208-214341.jpg
Efter att ha legat några timmar nedanför Dewa så tog vi en promenad in på Sirinath Nationalpark som ligger till höger om Dewa, mot flygplatsen. Väldigt mysigt och gick man en bit kunde man få bra bilder på plan som landade på flygplatsen. Det var nästan så man kände värmen från motorerna.
Mannen köpte lite kycklingklubbor av en tant på en grillvagn och jag hittade något annat spännande. Enligt tanten var det godis men enligt mig så smakade det tvål. Det var bara snällt att tugga och se glad ut och hoppas att det inte skulle börja löddra i munnen.
20121208-214952.jpg20121208-215011.jpg20121208-215025.jpg

20121208-215051.jpg
Efter ett dopp i vår privata pool så gick vi till våran favoritrestaurang nere på stranden för lite god mat.

20121208-215301.jpg
Jag ville sen gå in på Indigo Pearl och ta en drink i underbara Tin Mill, tror baren, heter så. Väldigt lite folk jämfört med i våras då vi var där. Då var baren halvfull, restaurangen full och Black Ginger abonnerad av ett bröllop. Nu var det helt öde, lite trist tyvärr.

Nu har mannen stannat kvar för massage och jag gick tillbaka till Dewa och tände lite aromaljus och tog en kopp te. Snart börjar På Spåret här på svt World. Det kan vara lite skönt att relaxa till.

Sköt om er // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till MÅSTE föra över lite bilder

  1. Fröken Jenny skriver:

    Gud vad härligt det ser ut 🙂 Njuuut!! Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s