Usch och fy

Gårdagen var hemsk och jag hoppas att jag lärt mig en ordentlig läxa nu, att dricka ännu mer vatten.

När jag vaknade så mådde jag så jäkla illa och kräktes och kräktes. Dessutom funkade inte a/c:n så det var hur varmt som helst inne. När de väl kom och lagade den så blev det kallt på nolltid. Jag orkade inte ta mig ur sängen på heja dagen så det var en otroligt tråkig dag.

Nu på morgonen så var det nästan samma sak men jag orkade med att gå bort till Buffalo och pina i mig lite lite frukost. Tanken var en dag på stranden men magen var fortfarande i otakt så det blev poolen istället. Här är det vara 2 meter till rummet om jag skulle må sämre.

20121207-125656.jpg
Nu blir det lite vattenmelon och vatten till lunch.

Om ett tag är det dags att packa en väska för att åka till Nai Yang för två nätter. Vi har en pool villa på Dewa som väntar på oss.

// Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s