Dagen blev solig

I morse vaknade hela Kata av att det spöregnade och hade så gjort hela natten. Muren på ena sidan av hotellet hade dessutom gått sönder och vattnet forsade in. Jag hörde en ordentlig smäll i natt och det var tydligen muren som var orsaken.
20121202-210952.jpg
Då det regnade ganska länge så sprang jag bort till Subway och köpte med två frukostmackor hem. Vi satt och spelade yatzy och drack kaffe medan vi väntade på solsken. Mannen vann nog alla gånger tror jag, ha ha ha.

Innan lunch blev det uppehåll och vi tog en långpromenad till Karon och tillbaka till Kata. Går man längs stora vägen dit och strandpromenaden hem så blir det en ordentlig promenad.

Det var riktigt höga vågor där och röd flagg rådde. Jag antar att det var samma i Kata, vi var aldrig ner till stranden.

20121202-212623.jpg

20121202-221855.jpg
Det blev en tidig middag på Cafe Opera men det var nästan fullt ändå. Maten och servicen där är väldigt bra så det är ett populärt ställe. Dom hade en urgullig valp utanför som antagligen var en av personalens. Undrar vad Obama skulle säga om vi kom hem med den sötnosen?

20121202-222326.jpg
Jag tog med en bok från receptionen när vi kom tillbaka till Ricos men det slutade med att jag la mig och tittade på Universal Channel istället. Jag älskar den kanalen och skulle vilja ha den hemma också. Nu väntar jag på att Law and Order ska börja.

Sov gott // Fru Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s