Städerskan har gjort sitt

Idag har vi haft en städerska från ISTS hos oss. Vi hade köpt en rabatterad städning på Let´s Deal så det var första gången vi anlitade dom. Det kostade 400 kronor för 6 timmars städning vilket jag tyckte var ett väldigt bra pris.

När jag bokade så var jag noga att meddela att vi hade hund men det verkade de inte bry sig om att meddela sin personal för städerskan var hundrädd, stackaren. Dessutom så kunde hon varken svenska eller engelska så det var lite svårt att kommunicera med henne. Språket stör mig inte så jättemycket, det brukar gå att lösa ändå. Samtidigt är det skönt att vid eventuella fortsatta besök kunna komma med lite önskemål om städningen eller eventuella synpunkter. Är jobbet bra gjort så spelar språket mindre roll. Så Bama fick vara med mig när jag var i tvättstugan, en ordentlig promenad och sen en tur till Biltema och sushistället för lunch.

När hon hade gått gick jag runt och kollade lite vad hon gjort och hur det såg ut.

Hon hade väl dammat, dammsugit och skurat golven överallt och även torkat fönsterbrädorna. Köket och badrummet var jag däremot besviken över för hon hade mest torkat av lite på de vanliga ställena. Kaklet i köket verkade inte taget och luckorna hade hon inte alls tagit. I duschen var kaklet flammigt och hon hade inte varit så jättenoga.

För det priset så dög det väl men definitivt inte mer.

Jag tänker inte anlita dom igen utan letar vidare efter en annan firma. Jag betalar hellre lite mer  och får det som jag vill ha det. Mannen känner till en städerska här i närheten så jag kanske ska ta och höra av mig till henne. Är en person bra så betalar jag gärna lite mer för städningen. Vi får se vad som händer efter jul helt enkelt, nu ska vi ju inte vara hemma något mer i år.

Någon som känner till en bra städerska eller städföretag?

Ha en fin dag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s