Dags för pension

Förra vintern började mitt skrälle till bil att krångla så fort det var kallt. Sen kom våren och allt blev bra igen. Meningen var att vi skulle fixa till den under sommaren men tiden har sprungit iväg. Nu har kylan kommit och problemen med bilen har gjort sig påminda.

20121109-174337.jpg
Jag har hela tiden föredragit mannens Uplander då den är skönare att köra. Dessutom har den handreglage och det är underbart att köra med. Det finns även backvarnare och kamera och det är guld värt när man ska parkera. Sen är den alltid fulltankad, ha ha ha.

20121109-174803.jpg
Vi säger nu farväl till Guldtackan och tackar för den här tiden. Han har krånglat en hel del men när det varit snökaos och glansis så har han varit en klippa. Nu får han snällt gå i pension och kanske finns det någon ute i landet som kan ta hand om honom den sista tiden. Han förtjänar inte en plats på skroten nämligen.

20121109-175123.jpg
Idag när jag kom hem från jobbet så noterade jag att någon parkerat fel men tänkte inte mer på det. Vi åkte iväg till mässan, som för övrigt inte var bra det här året, och när vi kom hem så stod bilen fortfarande fel. Då slog det mig att jag hade en oerhört snäll man som hade köpt en ny bil till mig. Den har lite skönhetsfel och har ännu inte fått något namn. Innan jag hunnit lära känna honom så får han gå under namnet Pärlan.

Tack snälla älskling för den fina bilen.

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dags för pension

  1. Camillasrum skriver:

    Inte så dumt att få en ny bil 🙂 Hemma hos oss är det gubben som sköter om bilarna, eftersom han jobbar med det hela dagarna. Ganska bekvämt 🙂 Ha en fin helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s