Ny bil önskas

20121103-191945.jpg
För några dagar sen var jag iväg på en behandling, som gjorde sjuuukt mycket ont. Dagen efter hade jag smått panik och mannen skrattade gott åt/med mig. Nu har allt lagt sig och jag är jättenöjd med resultatet. Jag kan nog tänka mig att göra om det, ha ha ha.

Vad det är för något berättar jag senare.

Nu ska jag kolla om mannen hittar någon ny bil till mig. Tyvärr så har nog min guldtacka gjort sitt och behövs bytas ut. Att fixa till den kostar för mycket så det blir en annan bil istället. Mitt önskemål är en Chevrolet Transport så vi får se vad han hittar.

Trevlig helg // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s