En givande dag

På förmiddagen var jag till Anamaria på Bonitas ögonfransförlängning och fixade till mina fransar. Hon är otroligt duktig och jag blir nöjd varje gång jag går därifrån.

20121027-185100.jpg
Det blev 13 mm den här gången också. Om någon är nyfiken på vart hon har sin salong så maila mig för kontaktuppgifter. Hon är väldigt duktig på fransar.

20121027-185414.jpg

20121027-185802.jpg

20121027-185930.jpg

20121027-190015.jpg
Senare på dagen åkte vi till Farsta och köpte vinterjackor till ungdomarna. Jag var också sugen på ett par jackor men jag har så jag får klara mig. Dom hade en jättefin vit Didrikson och en röd Peak Performance men dom får vara för tillfället. Vi hittade även en fin present till min fina syster som vi ska fira i morgon. Jag hoppas att hon blir nöjd med den.

Vi passade på att äta lunch/middag där och det blev sushi för mig och äldsta dottern och de andra tog lite annat gott. Jag har verkligen fastnat för deras lax- och avocadosushi och skulle kunna äta det varje dag.

Efteråt sprang vi på goa vänner och fikade. När den här helgen är slut ska jag sluta äta godsaker, lovar. Den yngsta dottern följde med dom hem och sover över. Jag kan tänka mig att de äter sig mätta på godis och kladdkaka under kvällen, ha ha ha.

Nu har jag gosat ner mig i soffan med min Warm & Cosy och tittar på konståkningen. Tror jag ska göra lite varm choklad med vispgrädde till det. En skvätt rom kanske åker ner i chokladen också, gott gott.

Ha en trevlig lördagskväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s