Spenderarbyxorna på

När jag slutade jobbet i morse så blev det en promenad med Bama som fullkomligt älskade de få snöflingorna som låg kvar på backen. Sen åkte spenderarbyxorna på och vi åkte till Farsta Centrum. Usch vad vissa saker är dyra men åh så roliga att inhandla.

20121026-173712.jpg
Jag älskar sushi och har hittat en ny favorit bland alla bitar, Lax och Avocado. Den senaste tiden har det säkert blivit minst en i veckan.

20121026-174053.jpg
Gotteråtta som jag är så blev det dessutom en cappuccino och en princessbakelse också. Jag måste verkligen sluta med sånt nu en månad så jag passar i alla fina kläder jag ska ha i Thailand. Det är läge att börja nu att bli av med magen och 5 kilo så jag med gott samvete kan äta upp mig de 4 veckorna vi är i paradiset.

20121026-174619.jpg
När äldsta dottern kommer hem från X-Factor så blir det paket och fika till namnsdagsbarnet. Jag hoppas att hon blir nöjd med sin present.

20121026-174936.jpg
Nu är jag med sonen i tennishallen och bara väntar på att få åka hem och ha fredagsmys. Vi köpte lite fredagsleksaker till Obama som han skulle få senare men han hittade såklart påsen och snodde pipigelkotten på en gång. Det goda benet, en leksak utan pip och hundbajspåsarna struntade han blankt i. Allt som piper är något han fullkomligen älskar.

I morgon ska vi åter till Farsta och kolla på lite jackor men först ska jag till Anamaria på Bonitas Ögonfransförlängning och snygga till fransarna.

Trevlig kväll // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s