Lugnets vrå

Sist jag jobbade så tillbringade jag natten sovandes på ett hårt och kallt golv på Huddinge sjukhus. Jag är oerhört glad att jag hade lite sömntabletter i väskan. Även om jag inte sov så värst mycket så kunde jag ändå slappna av lite.

På väg därifrån på morgonen så låg meditationsrummet på vägen till bilen så jag gick in dit och kollade. Ett av de absolut tråkigaste kyrkorum jag varit med om.

20121009-120651.jpg
Även när dörren var stängd så lätt det massor från hissarna, folket utanför som pratade och mobiler som ringde. Meningen med dessa rum är väl att man ska kunna sitta en stund för sig själv och verkligen stänga ute allt annat. Usch och fy, rummet får tummen ner av mig.

Förmodligen var jag bara trött och uttråkad och ville hem. Det var säkert fel dag att gå runt och ”upptäcka” olika ställen.

Ett stort GRATTIS till Fröken Jenny som igår fick en fin son.

// Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s