Sköna söndag

Fasen vad fort tiden går. Det känns som jag inte hinner med vad som ska göras och ändå har jag MER tid hemma sen jag bytte jobb.

Hela helgen har jag varit otroligt trött och igår somnade jag nog redan 21.30.

I fredags skulle jag fika med en väninna men jag hade totalt glömt att vi var tvungna att måla och åka till IKEA. Där km jag gå en hel dag utan att tröttna men det hade varit roligare om man hade mer pengar, fler rum och att alla hade samma braiga smak som mig, ha ha ha.

20120930-143440.jpg
Igår var jag, mannen, sonen och hunden ut till Lida och plockade svamp. Det blev 6 hundbajspåsar med Trattisar, gott gott. Nu ligger dom och torkar inför vintern. Sen när de börjar bli billiga i affären ska jag köpa lite och lägga i frysen.

20120930-143820.jpg
I morse vaknade jag trött och hade ont i huvudet men masade mig iväg till fina Anamaria på Bonitas Ögonfransförlängning och fixade mina fransar. Dom blev återigen väldigt fina, hon är så himla duktig. Jag valde idag 13 mm och extra böjda.

20120930-144642.jpg
Nu har jag precis tömt den sista maskinen med tvätt och hängt upp och lagt i tumlarna. Det blev 8 maskiner då det var en massa lakan och handdukar. Det är skönt när allt är klart även om det är jobbigt några timmar.

20120930-145344.jpg
Det som är bra är att man under tiden kan skriva brev, blogga, fika och roa sig på nätet. Hemma så står kalopsen och puttrar på spisen. Den kan gott stå några timmar extra, blir bara godare.

Förresten, fanns det inte ett tv-program tidigare som hette Sköna Söndag? Jag kanske minns fel.

Ha en fin söndag // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sköna söndag

 1. Regina skriver:

  Vad fina dina ögonfransar blev!
  Letar själv efter ett ställe som fixar fransar, men vill gärna se ett fint resultat innan jag väljer salong, och dina ser jättefina ut!
  Får man fråga vad det kostar att göra dom och hur länge dom håller?

  Gilla

  • misskermit skriver:

   Jag är jättenöjd. Dom sitter perfekt ungefär 2 veckor och sen är dom ok en vecka till men sen måste jag fylla på dom. Den här gången gick det 4 veckor men då hade jag tappat en hel del. Sen beror det lite på hur man sköter dom tror jag. Jag betalar 600:- varje gång och det tar ungefär 2 timmar. Hon är jätteduktig och det är verkligen en frans i taget hon sätter fast. Lycka till och berätta hur det går.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s