Allmänt uttråkad

Den senaste tiden har det varit allmänt tråkigt. Jag kommer inte ens ihåg vad som hänt här hemma så det har inte hänt mycket.

Jag jobbade dygn i lördags och i måndags, vi firade goa Steffi i söndags, fixade i de yngsta kidsens rum i tisdags fast jag kände mig genomförkyld och idag har vi storhandlat och jag har fikat med kära syster i Globen.

I morgon jobbar jag igen och kommer hem på fredag morgon. På lördag ska jag äntligen fixa mina fransar igen för de ser bedrövliga ut. Dagarna rullar liksom på fast jag tycker inget händer, ha ha ha.

Nu på kvällen har det som vanligt blivit Bonde söker fru och Dallas. På fredag eftermiddag ska jag nog föreslå en tur till skogen för mannen. Vi skulle behöva plocka lite mer svamp som ska läggas på tork inför vinterns alla maträtter.

Nepp, dags för sängen // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s