Hmm

Idag har varit första passet på nya jobbet, tufft men intressant och annorlunda. Jag började 8 i morse och slutar 8 i morgon, tufft pass.

20120914-011154.jpg
Det är väldigt ovant att sova kvar på jobbet men jag vänjer mig väl. Jag önskar att jag kunde ta en sömntablett och sova gott tills klockan ringer men det funkar inte då jag har sovande jour. Vid behov så måste jag gå upp mitt i natten och då funkar det inte med tabletter. 00.45 kom jag i säng men blev uppropad 20 minuter senare, tjo ho. Nu är klockan snart 01.30 och larmet tjuter om drygt 4 timmar. Då förväntas det att jag är pigg och alert igen.

Sängen här på jobbet är av modell resårsäng som finns som extrasäng på hotell. Väldigt obekväm och jag har bara en kudde. Kanske får bli så att jag sover middag i morgon.

Natti natti // Fröken Groda

Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s